selena_büşra Selenacı admin
Mesaj Sayısı : 89 selenacılar gücü : ruh halin? : takımın ne? : sanal hayvanın ne? : Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: ŞARKININ DEVAMINI GETİR Salı Haz. 10, 2008 11:26 pm | |
| YAZDIĞIM ŞARKININ DEVAMINI GETİRP YENİ BİR ŞARKI YAZCAKSINIZ
AŞK HİÇ BİTMEZ BİTMEZ DERLER YANLIIIŞŞ............................... | |
|
sheytan_97
Mesaj Sayısı : 15 selenacılar gücü : ruh halin? : takımın ne? : sanal hayvanın ne? : selenadan kim : Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Geri: ŞARKININ DEVAMINI GETİR Cuma Haz. 27, 2008 3:19 pm | |
| Seven gözden düşer mi,düşmez derler Yanlış.. seni sildim telefon defterimden................? | |
|
selena***---hades
Mesaj Sayısı : 18 Nerden : Ankara selenacılar gücü : ruh halin? : takımın ne? : sanal hayvanın ne? : selenadan kim : Kayıt tarihi : 03/06/09
| Konu: Geri: ŞARKININ DEVAMINI GETİR Çarş. Haz. 03, 2009 6:20 pm | |
| ADININ ÜSTÜNÜ HEP KARALADIM. HASRETİNLEE YANDI GÖNLÜM YANDI YANDI .............? | |
|
BESTgirl
Mesaj Sayısı : 9 selenacılar gücü : ruh halin? : takımın ne? : sanal hayvanın ne? : selenadan kim : Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: ŞARKININ DEVAMINI GETİR Çarş. Haz. 17, 2009 2:34 pm | |
| | |
|
BESTgirl
Mesaj Sayısı : 9 selenacılar gücü : ruh halin? : takımın ne? : sanal hayvanın ne? : selenadan kim : Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: ŞARKININ DEVAMINI GETİR Çarş. Haz. 17, 2009 2:35 pm | |
| gül ağacı değilem her gelene eğilem................?????????? | |
|
DuYgU _SiNeM
Mesaj Sayısı : 34 Nerden : ANKARA selenacılar gücü : ruh halin? : takımın ne? : sanal hayvanın ne? : selenadan kim : Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: ŞARKININ DEVAMINI GETİR Paz Tem. 05, 2009 3:45 pm | |
| Gül ağacı değilem Her gelene eğilem Çek elini elimden Ben sevgilen değilem bu sabah erken uyandım........... | |
|